Voor vragen of opgeven telefonisch via: 06-83532333, via de mail: info@parlemur.nl of via het contactformulier onder contact


Workshop acryl gieten:

€ 45,- p.p


 

 

Workshops

Acryl gieten:

.

Acrylic pouring is een hype op YouTube en ook op Facebook zijn er groepen die alleen met het gieten van acrylverf bezig zijn. Natuurlijk wilde ik dat ook zelf proberen.  Ik experimenteerde met verschillende ´recepten´ die op internet te vinden zijn.

Welke verf is het beste om te gieten? Gebruik je silicone of dimethicone? Hoeveel water gaat erbij? Meng je de verf met boekbinderslijm of Floetrol?

Wat zijn de kosten als je begint? Denk aan verf in verschillende kleuren, de middelen die je daaraan toevoegt om het te kunnen gieten, doek of een paneeltje, bekertjes, roerstokjes, afdekplastic, etc.

Zelf ook eens proberen? Gezellig in een groepje creatief bezig zijn? Vanaf donderdag 22 februari geef ik op dinsdag en donderdag in mijn huiskamer/atelier workshops acryl gieten, waarin ik  vertel wat ik inmiddels over dit onderwerp weet en voorbeelden laat zien.  Daarna kan je zelf met verf gaan gieten en maak je twee of drie werkjes. Op de foto’s zijn voorbeelden te zien van het resultaat dat gekregen kan worden met het recept en de techniek (flip en dirty pour) die we gaan gebruiken. Het ronde schilderijtje heeft een doorsnede van 20 cm.  Nb: de gemaakte werkjes kunnen een week na de workshop worden opgehaald, in verband met de droogtijd van de verf.

Deze workshop wordt gegeven in Oud-Beijerland en duurt ongeveer 3 uur. Het is inclusief alle materialen, koffie of thee (of fris) en iets erbij.

Er is plek voor maximaal 6 personen. Opgeven kan via het contactformulier. Daarbij graag aangeven welke datum en welke tijd je voorkeur heeft. Kosten: € 45,00 pp.

Dagen en tijden: dinsdag en donderdag. Van 10;00 tot 13:00 uur, van 13:30 tot 16:30 uur of van 19:00 tot 22:00. Andere dagen i.o.